Family Tech Campus: 2 leerzame doe-avonden voor leerlingen en hun ouders

7 juni 2022

Op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni ontvingen we tussen 18:00-21:00 ruim 300 leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs én hun ouders.


Op de TechnoHUB in Woerden vonden toffe workshops plaats rondom metaal-, installatie- en elektrotechniek. Ook konden de bezoekers ervaren wat er komt kijken binnen de bouw, wonen- en interieur branche. Wat wisten de aanwezigen al over auto-, motor en fietstechniek? Natuurlijk kwamen er ook nieuwe technieken aan bod. Er waren Smart Tech uitdagingen zoals 3D-printen, robotica en drone-techniek

Naast de workshops die door vmbo-docenten van het Cals College IJsselstein en het Kalsbeek College werden gegeven, waren er ook mbo-opleiders aanwezig die de leerlingen alvast meer konden vertellen over de vervolgopleidingen na het vmbo. Ook het bedrijfsleven was aanwezig om de leerlingen en hun ouders uit te dagen. 

Tijdens de Family Tech Campus kon je ontdekken of een technische opleiding bij jou past en laten zien wat je tijdens de praktijklessen leert.Ook kon je testen of je het technisch talent van je ouders hebt of juist de techneut van de familie bent. 

 


Terug naar nieuwsoverzicht