Family Tech Campus: voor leerlingen en hun ouders

1 juni 2022 tot 1 juni 2022 - TechnoHUB, Industrieweg 2B Woerden STOWMIJ

Op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni organiseren we tussen 18:00-21:00 uur doe-avonden voor de leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs.Op de TechnoHUB in Woerden bieden we toffe workshops aan waarbij je kan samenwerken met je ouder(s).

Is een technische opleiding iets voor jou? Wil je laten zien wat je tijdens de praktijklessen op het vmbo leert? Kom je ontdekken of je het technisch talent van je ouders hebt of juist de techneut van de familie bent? Bezoek dan onze Family Tech Campus.  

Diverse workshops
Maak kennis met workshops rondom metaal-, installatie- en elektrotechniek. Ervaar wat er komt kijken binnen de bouw, wonen- en interieur branche.
Wat weet jij al over auto-, motor en fietstechniek? Natuurlijk komen er ook nieuwe technieken aan bod. Er zijn Smart Tech uitdagingen zoals 3D-printen, robotica en drone-techniek

Naast de workshops die door vmbo-docenten van het Cals College IJsselstein en het Kalsbeek College worden gegeven, zijn er ook mbo-opleiders aanwezig die je alvast meer vertellen over de vervolgopleidingen na het vmbo. Ook het bedrijfsleven is aanwezig om jullie uit te dagen. 

Aanmelden? Graag!
Voo de organisatie is het fijn om te weten of je erbij bent én met hoeveel personen.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

PS. Zit je nog op de bassischool en wil je samen met je ouders alvast een beeld krijgen van de technische onderwijsprofielen?  Ook dan ben je van harte welkom!